Kids run 1 kmShort run 5 kmLong run 10 km

1100 Lopers!!!

Zoveel enthousiaste deelnemers telde de 5km vorig jaar.

We bieden je een tof parcours aan door de binnenstad langsheen de mooiste straatjes en pleintjes.

Je vertrekt op de Grote Markt en loopt via de Stationsstraat, Regentieplein, Houtbriel, Monsigneur Stillemanstraat om uiteindelijk aan te komen op de Parklaan.

Hippe muziek, opzwepende djembé, doedelzakspelers en duizenden supporters langs de weg moedigen je aan. Loop mee met de vele collega’s, vrienden, start-to-runners en bereik gezamenlijk je doel.

Na ontvangst van je medaille trakteren we op een welverdiend glaasje cava of trappist in het stadspark.  Breng zeker je supporters en vrienden mee want we bieden een uitgebreide catering aan met hapjes en drankjes.

Je kan vervolgens de stad intrekken en genieten van de opstijgende luchtballons en ‘Special Shapes’ op de Grote Markt, de wereldmarkt in de Nieuwsstraat of ‘Villa Pace’ aan het Castroplein. Voor verdere info www.vredefeesten.be

  • Gratis cava
  • Waardebon Runners Service Lab t.w.v. € 10
  • Medaille

Praktische informatie
Inschrijven

Praktische informatie

Start 5 km: 13u30

Daginschrijving op zaterdag : inschrijven op zaterdag 7 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€17) tussen 9u en 12u.

Daginschrijving op zondag : inschrijven op zondag 8 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€17). Inschrijvingen worden één uur voor de wedstijd afgesloten.

Afhalen nummers: Op 8 september aan het beeld Reynaert De Vos Romain De Vidtspark vanaf 11u

Parcours: afstand 5km of 1 ronde, start Grote Markt en aankomst Parklaan