Kids run 1 kmShort run 5 kmLong run 10 km

Linde Merckpoel, presentatrice StuBru

Beste bakvis, moeder van zeven kinderen, jong gepensioneerde, afgetrainde atleet, afgeborstelde vertegenwoordiger en doorwinterde gamer,

Het leven is te mooi om op zondag in uw zetel te liggen. Kom op 3 september naar Sint-Niklaas om samen met mij de 5 km te lopen door de verkeersvrije binnenstad. Laat deze kans niet liggen want wij zorgen voor de ultieme “boost”. Geen doping maar de allerbeste beats geven jullie de ‘kick’. Hoe?.. Geef uw favoriete nummer op bij de online-inschrijving en wij draaien de populairste hits op drie verschillende locaties op het parcours. Sfeer verzekerd!

Na onze inspanning trakteren we jullie op een glaasje cava, trappist of frisdrank in het stadspark. Je kan vervolgens de stad intrekken en genieten van de opstijgende luchtballons en ‘Special Shapes’ op de Grote Markt, de wereldmarkt in de Nieuwsstraat of ‘Villa Pace’ aan het Castroplein. Voor verdere info www.vredefeesten.be

Sportieve groeten,
Linde

  • Gratis cava
  • Waardebon Runners Service Lab t.w.v. € 10
  • Medaille

Praktische informatie
Inschrijven

Praktische informatie

Start 5 km: 13u30

Daginschrijving op zaterdag : inschrijven op zaterdag 2 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€15) tussen 9u en 12u. Verplicht identiteitskaart te tonen!

Daginschrijving op zondag : inschrijven op zondag 3 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€15). Inschrijvingen worden één uur voor de wedstijd afgesloten. Verplicht identiteitskaart te tonen! Wees zeker op tijd en hou rekening met wachtrijen. Indien mogelijk best zaterdag inschrijven.

Afhalen nummers: Op 3 september aan het beeld Reynaert De Vos Romain De Vidtspark vanaf 11u

Parcours: afstand 5km of 1 ronde, start Grote Markt en aankomst Parklaan