Kids run 1 kmShort run 5 kmLong run 10 km

Een goede tijd neerzetten of 10000 meter ver lopen….dit is een echte uitdaging.

Hiervoor trainen elk jaar vele lopers en kruisen de Ballonloop aan op hun agenda.

Als we dan vragen waarom de Ballonloop? Het antwoord: ‘de toffe sfeer, de enthousiaste supporters en afterdrink in het park’.

Onze editie van 2017 behaalde vorig jaar de tweede plaats als ‘leukste wedstrijd van Vlaanderen’, een online wedstrijd van Runners. We kregen in de finale maar liefst 1200 stemmen.

Dit jaar gaan we weer voluit voor een prachtige editie. We lopen 2 ronden in de binnenstad met een passage door de ondergrondse parking aan de Grote Markt.

Na ontvangst van je medaille verwelkomen we jullie in het stadspark voor een gratis glaasje cava of trappist waar ook de lege magen terug gevuld kunnen worden.

Je kan vervolgens de stad intrekken en genieten van de opstijgende luchtballons en ‘Special Shapes’ op de Grote Markt, de wereldmarkt in de Nieuwsstraat of ‘Villa Pace’ aan het Castroplein. Voor verdere info www.vredefeesten.be

  • Gratis cava
  • Waardebon Runners Service Lab t.w.v. € 10
  • Medaille

Praktische informatie
Inschrijven

Praktische informatie

Start 10 km: 14u30

Daginschrijving op zaterdag : inschrijven op zaterdag 7 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€17) tussen 9u en 12u.

Daginschrijving op zondag : inschrijven op zondag 8 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€17). Inschrijvingen worden één uur voor de wedstijd afgesloten.

Afhalen nummers : Op 8 september aan het beeld Reynaert De Vos Romain De Vidtspark vanaf 11u

Parcours: afstand 10 km of 2 ronden, start Grote Markt en aankomst Parklaan