Kids run 1 kmShort run 5 kmLong run 10 km

Stijn Van de Voorde, presentator StuBru

Na een spetterende editie vorig jaar ga ik er weer een lap op geven in mijn sint-niklase achtertuin. Ambiance verzekerd! Ook dit jaar lopen we weer door de ondergrondse parking en word je aangemoedigd door duizenden supporters. Muziek blijft een belangrijke factor. We vragen alle deelnemers om hun favoriete nummer op te geven bij de online- inschrijving. Een ultieme powertrack. Hét liedje dat je kracht geeft om de laatste kilometer door te ploeteren. Iets van Metallica, Crazy Frog of Netsky; alles kan. Hieruit maken we een playlist die we afspelen tijdens het lopen. Een reeks inspirerende en motiverende Spotify- looplijstjes laten we reeds op voorhand op u los. Uw actieve soundtrack zal op verschillende plaatsen langs het parcours te horen zijn. Voor één keer mogen de loopoortjes dus thuis blijven.

Na afloop maken we het feestje compleet met een gratis cava, trappist of frisdrank in het park. Wie nu nog een geldige reden vindt om niet deel te nemen… We horen het graag!

(En neen, het gaat niet regenen! En als het toch regent; dat koelt lekker af!)

Sportieve groeten,

Stijn

  • Gratis cava
  • Waardebon Runners Service Lab t.w.v. € 10
  • Medaille

Praktische informatie
Inschrijven

Praktische informatie

Start 10 km: 14u30

Daginschrijving op zaterdag : inschrijven op zaterdag 2 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€15) tussen 9u en 12u. Verplicht identiteitskaart te tonen!

Daginschrijving op zondag : inschrijven op zondag 3 september aan het beeld Reynaert De Vos in het stadspark (€15). Inschrijvingen worden één uur voor de wedstijd afgesloten. Verplicht identiteitskaart te tonen! Wees zeker op tijd en hou rekening met wachtrijen. Indien mogelijk best zaterdag inschrijven.

Afhalen nummers : Op 3 september aan het beeld Reynaert De Vos Romain De Vidtspark vanaf 11u

Parcours: afstand 10 km of 2 ronden, start Grote Markt en aankomst Parklaan